VOOR JULLIE BRUILOFT:
Voorafgaand de bruiloft zullen wij al geregeld contact met elkaar hebben. We beginnen altijd met een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Het is voor ons erg fijn om erachter te komen wat jullie wensen zijn en wat wij jullie kunnen bieden. We laten zien hoe onze albums, slideshows en videofilms eruit zien, terwijl we ondertussen jullie trouwdag bespreken. Ook vertellen we uiteraard iets over onszelf en over onze werkwijze. Meestal duurt het eerste gesprek 1 a 1,5 uur. Na de afspraak maken we een groepsapp aan waarin jullie altijd jullie ideeën en gedachten kwijt kunnen en zodat we met elkaar in contact blijven. Naar aanleiding van het gesprek sturen wij jullie een op maat gemaakte offerte, afhankelijk van jullie wensen.

2 tot 4 weken voor de bruiloft vindt de Pre-wedding Loveshoot plaats. Tijdens deze dag kunnen we elkaar beter leren kennen en raken jullie alvast een beetje gewend aan de camera’s om jullie heen. Dit zorgt ervoor dat jullie met een ontspannen gevoel naar de grote dag kunnen uitkijken.

TIJDENS JULLIE BRUILOFT:
Op jullie trouwdag mengen wij ons onder de gasten om zo onopvallend mogelijk te kunnen fotograferen. Uiteraard zul je ons tijdens de ‘officiele momenten’ wat meer opmerken, maar ons doel is om spontane journalistieke bruidsfoto’s te maken en mooie emoties te fotograferen. Wij willen ervoor zorgen dat jullie naderhand door de foto’s bladeren en het verhaal van jullie dag terug kunnen zien in de foto’s. Gedurende de dag mogen jullie ons uiteraard altijd vragen om ‘speciale verzoekjes’ zoals groepsfoto’s etc.

NA JULLIE BRUILOFT:
Binnen 7 dagen ontvangen jullie een preview van vijf foto’s. Alle overige foto’s (origineel en bewerkt) ontvangen jullie circa 8 weken na jullie bruiloft (seizoensafhankelijk). Indien jullie een pakket met een album hebben gekozen, wordt in overleg met jullie het album samengesteld. Wij bestellen het album nadat jullie hier akkoord voor hebben gegeven.