MasterClass Wirkshop 2016 by Tyler Wirken

Met trots kondigen wij aan dat TYLER WIRKEN in samenwerking met PHOTOGRAFIX binnenkort een interactieve WIRKSHOP (Bruidsfotografie workshop) komt geven in Nederland!

Neem op 28 april a.s. in Delfgauw deel aan deze gloednieuwe Masterclass. Tyler zal door middel van discussie momenten en persoonlijke 1-op-1 tijd op een eerlijke en ongecompliceerde manier opbouwende kritiek geven op jouw eigen werk van bruidsfotografie of trouwfotografie. Hij staat gedurende deze dag als gastheer klaar staan voor een zeer exclusief aantal van maar 8 studenten. Ook zal hij laten zien hoe je je fotografie tijdens elke bruiloft kunt omtoveren tot een geweldige journalistieke documentaire.

Tyler heeft naast het fotograferen ook een passie voor het opleiden van fotografen in de ambacht van documentaire fotografie. Tyler heeft een geweldige naam opgebouwd en wordt beschouwd als 1 van de Top 10 Bruidsfotografen volgens American Photo Magazine. Hij geeft wereldwijd groeps-, individuele- en multimedia workshops online mentoring.

Voor meer informatie over Tyler Wirken ga je naar http://www.wirkenphoto.com. Wil je meer informatie over al zijn workshops en over deze Masterclass workshop in het bijzonder? Ga naar http://www.wirkshopseries.com/one-day-masterclass-delfgauw-nl-april-28th-2016 en meld je snel aan want VOL = VOL

De kosten voor deze workshop bedragen Eur. 495,- . Voor aanvullende informatie, vragen/opmerkingen kun je contact opnemen met PHOTOGRAFIX via contact formulier.

We hope to see you there!

masterclass_workshop_tyler_wirken
MasterClass Wirkshop 2016