SRI LANKA + MALDIVES 22 DAY TOUR by PHOTOGRAFIX

Een 22-daagse groepsrondreis naar Sri Lanka en de Malediven

Een 22-daagse groepsreis naar de parel van Azie, Sri Lanka en het paradijs op aarde,  de Malediven.

Heb je altijd al een prachtige reis willen maken, maar kreeg je nooit de kans of vond je het veel te duur? En hoe zou jij het vinden om een rondreis te maken met een geboren Sri Lankaan met Deense en Nederlandse roots? En dan niet alleen als fanatieke fotograaf, maar ook als reisleider van de groep tijdens een rondreis in Sri Lanka en de Maldiven? Ben jij nog steeds nieuwsgierig? Lees dan verder, want PHOTOGRAFIX biedt deze zomer een exclusieve rondreis aan naar Sri Lanka en de Malediven!

 

Sri Lanka en Malediven

Tijdens deze prachtige rondreis van 1 tot en met 22 augustus 2016 gaan we langs de vele hoogtepunten die Sri Lanka te bieden heeft, waarbij verkennen, ontspannen en genieten voorop staan. We nemen de tijd om de fascinerende bezienswaardigheden van Sri Lanka te bezoeken, zoals het olifanten weeshuis in Pinnawala, de grottempel van Dambulla en de theeplantages van Nuwara Eliya. We verblijven in comfortabele hotels en waar mogelijk direct aan het strand. En om de trip nog beter te maken, verblijven we de laatste paar dagen op de Malediven waar we op zoek gaan naar dolfijnen, gaan snorkelen tussen de koraalriffen (en op zoek gaan naar Nemo en Dory 🙂 ), gaan picknicken op een eigen gigantische zandbank midden in de Indische oceaan, gaan nacht-vissen, heerlijk gaan feesten, genieten en eten. Een ideale mix van ontdekken in Sri Lanka en relaxen in de Malediven, dus dat kan eigenlijk niet beter worden, toch?

Kortom, Sri Lanka en de Malediven zijn prachtige eilanden om naartoe te reizen. Het biedt het beste van Azië. Je ontdekt de fascinerende cultuur en het gevarieerde landschap met niet onbelangrijk; Een combinatie van oude steden, cultuur, traditionele dorpen met spannende natuur, de wilde dieren en overweldigende stranden.

 

Prachtige plaatjes

Hoe kunnen we er voor zorgen dat dit een onvergetelijke reis wordt qua foto’s? Tijdens deze reis zijn er sowieso twee professionele fotografen aanwezig en hiermee verzekeren we gelijk dat er prachtige plaatjes van de medereizigers worden gemaakt tijdens deze reis. Ben jij zelf ook fotograaf of vind je het gewoon leuk om te fotograferen? Dan is dit het ideale moment om met andere collega fotografen te kletsen, samen te fotograferen en nieuwe dingen te leren.

 

Dusseldorf

Om de prijzen aantrekkelijk te maken voor onze groepsleden vliegen we vanaf Dusseldorf met Etihad Airways en bieden we plek voor maximaal 20 personen. Wees er dus snel er bij want er zijn nog maar een paar stoelen over.

Ben je overtuigd en wil je er graag bij zijn? Wees er dan snel bij en stuur een mail naar SLMLtour@photografix.nl. Wij zullen je dan meer informatie sturen zodat jij hopelijk deze onvergetelijke ervaring met ons kan delen!

Wees er dus snel er bij want er zijn nog maar een paar stoelen over voor deze prijs! (LET OP! na deze week “10” kunnen we deze prijs niet meer garanderen)

Hieronder vind je ook de prachtige plaatjes van vorig jaar.

srilanka-dutch-family-shoot-negombo-beach-photography srilanka-dutch-family-shoot-negombo-beach-photography3 srilanka-dutch-family-shoot-negombo-beach-photography2 Wedding maid shoot in Male, Maldives Beauty scenery shoot in Maldives Girlfriends shoot in Male, Maldives Girlfriends shoot in Maafushi, Maldives Loveshoot in Maafushi, Maldives Loveshoot in Giant Sand Bank, Maldivessrilanka-italian-loveshoot-shoot-negombo-beach-photography  srilanka-italian-loveshoot-shoot2-nilaveli-beach-photography  maldives-little-cute-girl-maafushi-photography maldives-kids-maafushi-photographymaldives-praying-guy-maafushi-photography  maldives-guy-maafushi-photographymaldives-girl-maafushi-photography maldives-loveshoot3-maafushi-photography maldives-loveshoot-maafushi-photography maldives-romantic-loveshoot-maafushi-photography