Een 23 daagse fotografie groepsrondreis naar Sri Lanka, Malediven en Abu Dhabi

Ook dit jaar organiseert PG Tours & Travels in combinatie met PHOTOGRAFIX een 23-daagse groepsrondreis naar de parel van Azie, Sri Lanka en het paradijs op aarde, de Malediven. Nieuw dit jaar is dat we er ook nog 2 dagen naar het Abu Dhabi aan vast plakken! Dus heb je altijd al die droomreis willen maken, maar kreeg je nooit de kans, vond je het veel te duur of wist je niet waar je moest beginnen met zoeken? Geen zorgen, want wij regelen alles voor je! Onder begeleiding van een geboren Sri Lankaan met Deense roots en met Nederlandse assistentie willen wij het avontuur met jullie aangaan!

Ben jij nog steeds nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Sri Lanka, Malediven & Abu Dhabi

Tijdens deze prachtige rondreis van 7 tot en met 29 juli 2017 bezoeken we de mooiste plekjes van Sri Lanka waarbij verkennen, ontspannen en genieten voorop staan. We nemen de tijd om de fascinerende bezienswaardigheden van Sri Lanka te bezoeken, zoals de indrukwekkende Lion’s Rock in Sigiriya, de grottempel van Dambulla en de theeplantages van Nuwara Eliya. Tijdens de reis verblijven in comfortabele en luxe hotels en waar mogelijk direct aan het strand. En om de trip nog beter te maken, verblijven we enkele dagen op de Malediven waar we op zoek gaan naar dolfijnen, gaan snorkelen tussen de koraalriffen, gaan picknicken op een gigantische zandbank midden in de Indische oceaan, gaan nacht-vissen, heerlijk gaan feesten, genieten en eten. Abu Dhabi staat als laatste op het programma waar we tijdens de Desert Experience een snufje proeven van het Middenoosten. Een ideale mix van ontdekken in Sri Lanka en relaxen in de Malediven en avontuur in Abu Dhabi. Beter kan het eigenlijk niet beter worden, toch?

Prachtige plaatjes

Hoe kunnen we er voor zorgen dat dit een onvergetelijke reis wordt qua foto’s? Naast het feit dat wij jullie reisleiders zijn, zijn wij ook professionele fotografen en hiermee verzekeren we gelijk dat er prachtige plaatjes van jullie gemaakt worden tijdens deze reis. Ben jij zelf ook fotograaf of vind je het gewoon leuk om te fotograferen? Dan is dit het ideale moment om met andere collega fotografen te kletsen, samen te fotograferen en nieuwe dingen te leren.

De vliegreis
Om de prijzen aantrekkelijk te maken voor onze groepsleden vliegen we vanaf Dusseldorf met Etihad Airways en bieden we plek voor maximaal 20 personen. Wees er dus snel er bij want er zijn nog maar een paar stoelen over.

Ben je overtuigd en wil je er graag bij zijn?
Wees er dan snel bij en stuur een mail naar SLMLtour@photografix.nl.
Wij zullen je dan meer informatie sturen zodat jij hopelijk deze onvergetelijke ervaring met ons kan delen!

Wees er dus snel er bij want er zijn nog maar een paar stoelen over voor deze prijs!

Kijk hieronder naar wat prachtige plaatjes van vorig jaar.

srilanka-dutch-family-shoot-negombo-beach-photography srilanka-dutch-family-shoot-negombo-beach-photography3 srilanka-dutch-family-shoot-negombo-beach-photography2 Wedding maid shoot in Male, Maldives Beauty scenery shoot in Maldives Girlfriends shoot in Male, Maldives Girlfriends shoot in Maafushi, Maldives Loveshoot in Maafushi, Maldives Loveshoot in Giant Sand Bank, Maldivessrilanka-italian-loveshoot-shoot-negombo-beach-photography  srilanka-italian-loveshoot-shoot2-nilaveli-beach-photography  maldives-little-cute-girl-maafushi-photography maldives-kids-maafushi-photographymaldives-praying-guy-maafushi-photography  maldives-guy-maafushi-photographymaldives-girl-maafushi-photography maldives-loveshoot3-maafushi-photography maldives-loveshoot-maafushi-photography maldives-romantic-loveshoot-maafushi-photography