Nederlandse bruidsfotografie loveshoot trouwreportage van Danny en Chantal in Slot Zuylen

Slot Zuylen | bruidsfotografie kasteel bruiloft van Danny en Chantal

In augustus 2015 mochten we de mooie bruiloft van Danny en Chantal fotograferen. Chantal verbleef de dag voor het huwelijk in het huis van haar ouders, waar wij ook zijn begonnen met fotograferen en filmen. Nadat haar aanstaande man Danny en hun zoontje Dyllano haar kwamen ophalen, gingen we voor de ceremonie naar de prachtige sprookjesachtige locatie Slot Zuylen in Oud-Zuilen, net buiten Utrecht.

Na de ceremonie hebben we een prachtige reportage gemaakt in de tuin van het kasteel. Tussen het moment van de ceremonie en de receptie werd er onder het genot van een heerlijke lunch getoast op het nieuwe bruidspaar. Het was een heerlijke hete zomerse dag, waar wij ook lekker van mochten meegenieten.

In de avond stond voor alle middaggasten (en voor ons) een heerlijk diner te wachten bij Boerderij de Middenhof, waar ‘s avonds ook de receptie plaats zou vinden. Na het aansnijden van de taart en de openingsdans, gingen de voetjes tot in de laatste uurtjes van de vloer. Het was voor ons weer een supertoffe bruiloft. We hebben we op een nieuwe locatie mogen fotograferen en weer heel veel superleuke mensen ontmoet! Bekijk de highlights van hun bruiloft hier onder!

details_photography_dc_01 details_photography_dc_02 Bridal_portrait_dc_02 Bridal_portrait_dc_01 details_photography_dc_03 kids_will_be_kids_dc_01 kids_will_be_kids_dc_02 getting_ready_photography_dc_01 getting_ready_photography_dc_02 ceremony_photography_dc_00 kids_will_be_kids_se_02 father-daughter_dc_01 ceremony_photography_dc_03 ceremony_photography_dc_01 ceremony_photography_dc_02 ceremony_photography_dc_04 ceremony_photography_dc_05 ceremony_photography_dc_06 bridal_groom_portraits_dc_08 bridal_groom_portraits_dc_09 bridal_groom_portraits_dc_07 bridal_groom_portraits_dc_01 bridal_groom_portraits_dc_02 Nederlandse bruidsfotografie huwelijk bruiloft van Danny en Chantal in Slot Zuylen bridal_groom_portraits_dc_04 bridal_groom_portraits_dc_05 bridal_groom_portraits_dc_06 cakes_dc_00 cakes_dc_01 firstdance_se_02 firstdance_dc_02 firstdance_se_03