Pre-weddingshoot van Jason en Shermayne in Amsterdam

Voor de tweede keer in korte tijd waren we in Amsterdam te vinden voor een Loveshoot of Pre-weddingshoot. Dit keer met een koppel met een ander exotische tintje. Het koppel Jason & Shermayne wonen in Amsterdam en zij hebben wat bijzondere herinneringen aan wat speciale plekjes daar. Zo vond bijvoorbeeld hun eerste kus plaats in het Vondelpark en was hun ontmoetingsplaats altijd bij het Centraal Station.

Wat konden we dus beter doen dan foto’s maken op deze plekken? In het Vondelpark vond ook nog iets heel erg moois plaats. Er stond een Zweedse straatmuzikant op zijn gitaar te spelen en wat wil het feit? Jason & Shermayne zijn allebei gek op dansen. We konden het daarom ook niet laten om deze jongen te vragen een speciaal nummer voor dit toekomstige bruidspaar te spelen. Hoe bijzonder is dat? We werden niet alleen getrakteerd op het nummer van de openingsdans van de bruiloft van Jason & Shermayne (we vertellen nog niet welke dat is) en op een geweldig Zweeds nummer.

We wilden wat typische Amsterdamse momenten vastleggen en het weer was ons zeer gunstig gestemd, want het was de eerste warme voorjaars dag van april. We kijken nu al uit naar de bruiloft van dit bruidspaar. De bruiloft vindt trouwens ook plaats op een hele bijzondere datum, 5-5. Dit jaar valt 5-5 op Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag tegelijk en dus nu ook de bruiloft van Jason & Shermayne! Dat wordt absoluut een drie dubbeldik feest!

jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-01 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-02 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-03 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-04 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-05 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-06 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-07 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-08 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-09 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-09b jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-17jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-13jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-10 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-11 jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-12  jason-shermayne-amsterdam-loveshoot-14

2 thoughts on “Pre-weddingshoot van Jason en Shermayne in Amsterdam

Comments are closed.