Masters Event Amsterdam - Masters of Dutch Wedding Photography 2015-2016 Awards

Masters Event Amsterdam 2016

Wat zijn de Masters? De Masters of Dutch Wedding Photography is een award voor de beste bruidsfoto’s van Nederland en Belgie. Er is elk kwartaal een nieuwe ronde en de fotografen met de meeste awards aan het eind van het jaar worden bekroond als de Masters of Dutch Wedding Photography (masters.nl). Bedacht, ontwikkeld en gesteund door Nederlandse bruidsfotografen. Jury van internationale top-bruidsfotografen. Een goede plek voor bruidsparen om de beste bruidsfotografen te vinden.

 

Dit jaar werd voor de tweede keer het  “Masters Event” in Amsterdam georganiseerd. Ondanks dat team PHOTOGRAFIX geen foto’s heeft ingezonden in 2015, was het wel heel leuk om aanwezig te zijn tijdens deze avond. Het was een mooi moment om het werk te zien van onze mede-fotografen, te socializen, nieuwe mensen en oude bekende tegen te komen en om ervaringen uit te delen. We zijn geinspireerd geraakt om ons ook dit jaar weer volledig in te zetten en om ons verder te ontwikkelen in de bruidsfotografie.

 

Het was een goed georganiseerd event en vanuit PHOTOGRAFIX willen we alle winnaars (en niet-winnaars uiteraard ook) feliciteren met het door hun behaalde resultaat!
En omdat fotografen houden van foto’s, was er speciaal voor ons een Photobooth neergezet om wat leuke foto’s te maken met onze collega’s. Zie hier het resultaat met een kleine impressie van de avond. Natuurlijk met de nummer 1 (met maar liefst 21 awards) Ralf Czogallik (eppel.nl), een selfie-time moment met Damon Pijlman (studiodamon.com), (Uthayan heeft in 2014 een workshop gevolgd waar hij één van de spreker was), Christiaan de Groot (een van de organisators Masters en Award Fotograaf mooibelicht.nl) en Isabelle Hattink (fotobelle.nl) (Tamara heeft in 2015 een workshop gevolgd waar zij één van de sprekers was). En ten slotte hadden we de gelegenheid om ook met onze nieuwe collega’s Marjo en Silviya een kiekje te maken tijdens dit zeer geslaagde Masters Event. Op naar het nieuwe seizoen!

Masters Event Amsterdam - Masters of Dutch Wedding Photography 2015-2016 Awards