Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag

Huwelijksreceptie van Kiran & Sujata | Partycentrum Zichtenburg | Den Haag

Na een pre-weddingshoot/loveshoot, Hindoestaanse huwelijk en after wedding day shoot was het eindelijk tijd voor het laatste feestje van Kiran en Sujata, De Receptie / The Wedding Party van Kiran en Sujata. Dit feest vond plaats in Zalencentrum Zichtenburg in Den Haag, een mooie locatie.

Wij kwamen als eerste aan op de feestlocatie, want we hadden iets bijzonders meegenomen behalve onze foto apparatuur. We hadden namelijk een fotodoek van 3 x 2 meter ontworpen en laten drukken welke bedoeld was om exclusieve groepsfoto’s te kunnen maken.

Waarom vonden we dit bijzonder? Omdat het binnen de hindoestaanse bruiloft een primeur bleek te zijn om een groot fotodoek op te zetten voor een receptie, en normaal gesproken komt dit soort doeken alleen voor tijdens (bedrijfs)evenementen. Ook hadden we voor dit Hindoestaanse bruiloft feestje onze all-in-one party box meegenomen waardoor het bruidspaar, hun familie en gasten feestelijke en gekke accessories op konden zetten zodat wij prijzeloze momenten van de avond konden vastleggen. Vanaf het eerste moment was dit een enorm succes. Het feest begon met een familie shoot voor het fotodoek, waarvan jullie hieronder enkele impressies terug kunnen zien.

Tijdens de receptie kwamen uiteraard de belangrijke moment naar voren zoals het toost moment, het moment van taart snijden en de openingsdag. En daarna? Juist, toen brak het feest los en gingen de voetjes van de vloer. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder snel de foto’s.

Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag kiran-en-sujata-wedding-reception-2016-16 Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag Huwelijksfotografie receptie van Kiran en Sujata, Partycentrum Zichtenburg, Den Haag

One thought on “Huwelijksreceptie van Kiran & Sujata | Partycentrum Zichtenburg | Den Haag

Comments are closed.