Loveshoot trouwreportage van Kiran en Sujata in het centrum van Amsterdam

Een loveshoot in Amsterdam van Kiran & Sujata

Een Pre-wedding shoot in het centrum van Amsterdam midden in de winter? Dit was het begin van de bruidsperiode van Kiran en Sujata. We begonnen de dag in Amsterdam met regen. Gelukkig zat er op de hoek van ons meetingpoint een knusse warme bakker waar we onder het genot van een drankje gelijk wat mooie foto’s hebben gemaakt. Na de regen gingen we door naar onder andere het Vondelpark, het Rijksmuseum, ‘I Amsterdam’ en de schaatsbaan. Dit lieve koppel hield elkaar gedurende de shoot warm door hun romantisch doen en laten en ze gingen helemaal in elkaar op waardoor ze de aanwezigheid van onze camera’s snel waren vergeten. Tijdens het bezoek aan het Rijksmuseum werden ze aangekeken als een stel beroemdheden in hun trouwkleding en een koppel uit Amerika wilde zelfs met ze op de foto!

Dit was een geweldige eerste shoot. Kiran en Sujata waren voor 100% zichzelf en hadden direct 100% vertrouwen in ons. Later deze week volgens ook de beelden van het huwelijk, de after wedding shoot en de receptie. Benieuwd geworden naar de eerste foto’s? Scroll dan naar beneden voor de highlights.

We zijn erg benieuwd naar jullie mening over deze shoot, dus voel je vrij om een berichtje achter te laten onderaan deze pagina!

 

Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-2 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-3 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-4 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-5  Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-7 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-8  Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-10 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-11 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-12 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-13 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-14 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-15
loveshoot_kiran_sujata Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-16 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-17 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-18 Kiran-Sujata-prewedding-bruidsfotografie-19

Volg ons nu ook op: Facebook | LinkedIn | Twitter | Flickr | Google+ | Pinterest | YouTube | Instagram