Hindoestaanse bruidsforografie van Kiran en Sujata in Hortus Botanicus Amsterdam

After wedding day trouwfotografie in Amsterdam | Kiran en Sujata

Wist u dat Kiran en Sujata het eerste koppel zijn die ons hele pakket hebben gekozen, wat bestaat uit: Loveshoot, Wedding Photography, Day after Wedding Photography, Wedding Reception Photography and Videography. U vraagt zich waarschijnlijk af “wat is het verhaal hierachter?”. Dit is omdat ze geen enkel detail van hun huwelijk willen missen, de romantische momenten of de mooie momenten die zo een hectische dag met zich meedraagt.

Zoals u waarschijnlijk al weet lopen huwelijken altijd niet precies zoals gepland, maar door deze momenten kunnen wij mooie spontane foto’s leveren.

Een After Wedding Day Shoot is een shoot waarbij de fotograaf het net getrouwde stel in hun traditionele of westerse trouwkleding kan vastleggen op de camera. Dit doen wij een dag na het huwelijk, omdat het niet gebruikelijk is om foto’s te maken van het bruidspaar in hun bruidskleding nog voordat zij getrouwd zijn. Het is in principe een herhaling van de loveshoot wat wij natuurlijk gebruiken in al onze huwelijks paketten.

Deze After Wedding Shoot nam plaats in Hortus Botanicus Tuin in Amsterdam. Natuurlijk leken Kiran en Sujata op echte Bollywood sterren toen ze door de straten liepen van Amsterdam en door de botanische tuin voor hun volgende Bollywood Blockmuster movie. En de bezoekers van de botanische tuin waren al snel met hun Smartphones in de weer om een kiekje te maken van dit prachtige koppel. Dit was niks nieuws voor Kiran en Sujata, want tijdens de Loveshoot in het Rijksmuseum – in Amsterdam – stonden zelfs toeristen van de United-States verbaasd te kijken van dit prachtige koppel.

Nu kunt ook even genieten van de mooie foto’ s die er die dag gemaakt zijn.

 

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-1

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-2b

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-5

 

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-10

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-16

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-19

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-39

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-36

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-40

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-42

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-46

Kiran-Sujata-after-wedding-fotografie-56

Volg ons nu ook op: Facebook | LinkedIn | Twitter | Flickr | Google+ | Pinterest | YouTube | Instagram