Mooie referenties van tevreden bruidsparen en klanten.

Het is natuurlijk onmogelijk om te kunnen garanderen dat iedere klant 100% tevreden zal zijn over onze diensten. Wel zullen wij ons voor 100% inspannen om de klanttevredenheid te waarborgen. Na iedere dienstverlening sturen wij de klant een mail met enkele vragen om de klanttevredenheid te peilen en indien nodig te kunnen verbeteren.

Daarnaast vragen wij al onze klanten om een recensie te schrijven op onze Facebook pagina. We zijn trots ontzettend trots op de vele positieve reacties die wij tot nu toe hebben ontvangen.

Loveshoot van Manisha en Soedesh in Scheveningen
Maneesha & Soedesh

Wij kunnen met trots zeggen dat PHOTOGRAFIX voor ons een bijzonder moment heeft vast gelegd! We hebben een loveshoot gewonnen met een geweldige tweede plek! Op de dag dat mijn vriend en ik precies 10 jaar samen waren hebben wij onze eerste shoot ooit gehad.. Onwijs spannend, ik ging nog meer van praten dan dat ik normaal al doe. Wat een openheid en spontaniteit. We werden snel op ons gemak gesteld en alle spanning was al snel weg.. Je kunt zelf met ideeën komen, maar de ideeën van jullie komen echt uit alle hoeken en gaten. We hebben van alle service kunnen genieten! Wij hebben het echt naar onze zin gehad.. En precies een dag later kregen we de eerste foto’s binnen. Met vlinders in mijn buik heb ik gekeken. We gaan er nog veel plezier van hebben, dat weet ik 100% zeker. En de moeite voor al die likes was het meer dan waard! Super leuk dat we vandaag hebben mogen vast leggen met jullie.. Op naar de 20, 30 40 jaar!! En wie weet weer met jullie?! Dank jullie wel PHOTOGRAFIX. Voor het vast leggen van wie wij zijn en voor een goede herinnering!”

Maneesha & Soedesh


After wedding day bruidsfotografie in Hortus Botanicus Amsterdam
Kiran & Sujata

Tamara en Uthayan zijn een top combinatie! Hun passie voor fotografie is echt een mooie ervaring. Hun oog voor de mooiste momenten zijn zeker ook sfeer bepalend. We zijn echt tevreden met het resultaat van de foto’s maar vooral ook hun flexibiliteit, geduld, communicatie en zeker ook de gezellige tijden. Beide dank voor jullie hulp voor het vastleggen van de mooiste moment(en) van ons leven. Een blijvende herinnering om nooit te vergeten!”

Kiran & Sujata


Nederlandse bruidsfotografie loveshoot trouwreportage van Danny en Chantal in Slot Zuylen
Danny & Chantal

Op 21 augustus was onze grote dag en zijn we in het huwelijksbootje gestapt. Met dank aan het fantastische team van Photografix hebben we de allermooiste foto’s en video van ons leven gemaakt. Super bedankt voor deze fantastische herinneringen!”

Danny & Chantal


Monique Baljeu
Monique Baljeu

Op zoek naar een hobby fotograaf voor onze trouwdag kwamen we in contact met Tamara en Uthayan. Al meteen met de eerste ontmoeting een goed gevoel! Wat een enthousiaste mensen!! Op de dag zelf hebben we dit ook zo ervaren, enthousiast maar ook weten om aanwezig te zijn op de goede manier. Nu blij met de gemaakte foto’s en de slideshow, super!! Jullie stralen beide de liefde voor het vak uit! Bedankt voor de leuke contacten en prachtige herinnering aan deze dag!” 

Henk en Monique


Sundeep Jajairam
Sundeep Jajairam

Voor de bruiloft van me zus hebben wij op 5 en 6 Juni 2015 gekozen voor PHOTOGRAFIX, dit op basis van zijn portfolio en eerdere samenwerking met mijn zus Shveta.
PHOTOGRAFIX maakt aparte foto’s en heeft oog voor kwaliteit en uniekheid. fotografie is duidelijk zijn passie en dat is te zien in de foto’s die PHOTOGRAFIX maakt! Uthayan en Tamara hebben geduld en neemt de tijd om foto’s te nemen zoals jij die wilt. De preview foto’s van de bruiloft zijn adembenemend! Een echte aanrader waar je geen spijt van zult krijgen!”

Sundeep


m3_testim_fullpage_gallery
Jayanti Sitaram

Voor mijn dochter altijd de wens gehad, dat als ze zou trouwen dat ze een prachtige lach zou hebben die haar ogen zou bereiken. Tijdens 1 van de rituelen in de kohbar heeft photografix zo een moment kunnen vast leggen. Steeds als ik haar mooie hartelijke lach op haar huwelijksdag zie maakt mijn hart een sprongetje. Zonder dat je mijn wens voor haar wist, heb je een prachtige foto gemaakt. Dank je wel Uthayan, deze komt ook op canvas doek. Kusjes.”

Jayanti


Suzy Lachmansingh

Op 6 december 2013 heeft Photografix ons huwelijk volgens de hindoe-ritus in de mandir op prachtige foto’s vastgelegd. Er speelden veel emoties die dag, voor ons en voor de hele familie. Deze emoties komen ook goed tot uitdrukking op de foto’s. Niet geheel onbelangrijk om te noemen is de goede communicatie met de fotograaf. Dit is prima verlopen, waardoor de foto’s op de juiste momenten zijn genomen. De sprekende, felle, maar tegelijkertijd ook warme kleuren voldoen precies aan onze verwachtingen. Kortom: wij zijn erg tevreden met onze mooie foto’s en raden PHOTOGRAFIX met veel enthousiasme aan”!

Suzy


Shveta Janki-Jajairam

Zondag 20 juli 2014 hebben ik en Vasant een pre wedding shoot gehad.. Het was voor ons beide de eerste keer een fotoshoot. Het was in een woord: “GEWELDIG!” Uthayan stelde ons heel erg op onze gemak en gaf ons goede aanwijzingen. We hebben het erg naar ons zin gehad, ondanks we beide een beetje zenuwachtig waren, maar dat was helemaal niet nodig! Ik zou een ieder hier een fotoshoot aanraden, niet alleen om de mooie foto’s, maar ook de prettige en plezierige samenwerking met Uthayan als fotograaf en natuurlijk Roshnie die ons ook mee hielp met alles! Dank jullie wel. Jullie zijn top! Wij kijken heel erg uit naar onze trouwerij, dan mag Uthayan uiteraard weer fotograferen :D.. Van ons krijgen jullie een 10+! Liefs, Vasant & Shveta.”

Shveta