MasterClass Epic Workshop by Sam Hurd Photography

Onze 2e Masterclass Bruidsfotografie (trouwfotografie) workshop voor 2016 is een feit!
Met trots kondigen wij aan dat SAM HURD in samenwerking met PHOTOGRAFIX op zondag 19 juni een MasterClass Epic Workshop komt geven in Antwerpen (België).

Sam Hurd is één van grootste internationale bruidsfotografen en geeft ook al jaren workshops. Hij is erg gepassioneerd in wat hij doet en houdt ervan om mensen te inspireren. Naast het feit dat zijn foto’s verschrikkelijk goed zijn, draait hij al jaren mee in de bruids business en weet hij echt alles van camera’s af. Kortom, echt een must om mee te maken.

Deze 1-daagse bruidsfotografie of trouwfotografie workshop geeft plek aan maximaal 15 personen en biedt de ideale kans om je fotografie naar een hoger plan te tillen. Er is bewust gekozen voor een kleine groep om maximale aandacht te kunnen geven aan alle deelnemers. De workshop staat in het teken van marketing en het optimaliseren van je website, apparatuur, techniek en werkwijze, portretten en het bewerken van je foto’s. Last but not least, gaan we onder leiding van Sam on the spot fotograferen!

We kijken ernaar uit om deze bruidsfotografie workshop te mogen organiseren en hopen jullie in Antwerpen aan te mogen treffen! De kosten voor deze workshop bedragen 500 Dollar. Informatie en inschrijven gaat via de volgende link: http://www.samhurdphotography.com/product/the-epic-belgium