PHOTOGRAFIX werkt graag in een informele sfeer, zodat alle mensen waarmee wij werken zich op hun gemak voelen. Tijdens het fotograferen kunnen wij op deze manier iemands persoonlijkheid goed vastleggen, waardoor spontaniteit en echtheid te zien is in de foto’s die wij maken.

Tijdens het fotograferen halen wij onze inspiratie en creativiteit uit alles om ons heen, tot de kleinste details. Of we nu een paar uur geduld moeten opbrengen voor net die ene goede foto van een libelle, of dat we 90 minuten met de spelers van een voetbalwedstrijd moeten meerennen om al die mooie acties en inspanningen vast te leggen, we halen altijd voldoening uit ons werk. Onze portretten en reportages kenmerken zich dan ook door de echtheid en het oog voor detail. Naast onze passie voor fotograferen zijn wij ook gespecialiseerd in Grafisch ontwerp.

PHOTO DIENSTEN (fotografie)
Bruiloften, fotoshoots en portretten

We komen graag bij u thuis, op kantoor of waar dan ook voor een professionele fotoshoot. Wij hebben mobiele studiobelichtingsapparatuur en achtergrondschermen, waardoor we vrijwel overal in no-time een studio kunnen opbouwen. Het eindresultaat is altijd van zeer goede kwaliteit, zowel voor prive als professioneel gebruik. Wij zijn op veel verschillende locaties geweest, waardoor wij samen met u altijd een prachtige locatie voor uw opdracht kunnen regelen.

Eventueel kunnen we ook visagisten inschakelen voor een nog professionelere uitstraling. Verschillende make-up  en de eindeloze mogelijkheden voor hairstyling maken het mogelijk om meerdere series te maken. Neem gerust de tijd om onze portfolio te bekijken.