Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam

Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam

De bruiloft van Jason & Shermayne werd voltrokken in Amsterdam. De bruidegom deed zijn voorbereidingen in een hotel in de buurt van de feestlocatie en vanuit daar is hij zijn bruid gaan ophalen bij hun gezamenlijk huis. De ceremonie en kerkelijke inzegening werden voltrokken op het landgoed van boerderij Langerlust (http://www.langerlust.nl) en vanwege het prachtige weer was alles last-minute naar buiten verplaatst. Het was harstikke heet, de ceremonies duurde alles bij elkaar een uur of twee, maar het was het zeker waard. Na het toostmoment hadden we even de tijd voor een fotoshoot met het bruidspaar en dat werd gedaan bij het mooie Muiderslot in Muiden.
Tenslotte zijn we doorgereden naar de zaal TMG in Amsterdam waar het feest kon lost barsten. Met al het Zuid-Amerikaanse bloed dat door de zaal stroomde, de fotobooth die voor leuke herinneringen zorgde en de cocktailbar om in de sfeer te blijven gingen de voetjes bij deze bruiloft tot laat van de vloer!

Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in AmsterdamBruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam Bruidsfotografie van Jason en Shermayne in Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*